2012-06-19 07:44:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - ma fontos szerepet játszanak a barátok

Napi horoszkóp június 19.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Vágyik az újdonságokra, az új energiákra. Ehhez semmi sem szolgálhat jobb alkalommal, mint egy a barátaival tett távolabbi utazás. Ha a lehetőségei nem is engednek túl nagy kalandot, akkor is menjen legalább egy sátorozásra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szellemileg és testileg is felfrissülésre szólítják fel a csillagai. Az utóbbira a sok friss zöldség és gyümölcs most kéznél lehet, az előbbinek azonban jobban utána kell járnia. Lehet, hogy a könyvespolcán ott hever már a tudás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon bőven lesz rá alkalma, hogy szellemi energiáit, találékonyságát feltárja a világ előtt. A pénzügyek terén is pozitív változásokat léptethet életbe. Munkahelyén pezsgő légkör, sok szép feladat várja ma.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha ön olyan munkahelyen dolgozik, ahol emberekkel kell foglalkoznia, akkor a mai nap különleges kihívást tartogathat az ön számára. Lehetősége lesz bemutatni, milyen áldozatokat tud ön hozni másokért, hogy mennyire szolidáris.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Alkalma adódhat beiratkozni egy nyári tanfolyamra. Még ha eleinte terhesnek is érzi, akkor se hagyja ki a jó lehetőséget. Talán nagyot fordíthat most a sorsán egy kicsinyke idő, pénz és energia befektetésével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sok tanulsággal szolgálhat önnek a mai nap. Meglehet, valóban iskolapadban ül, vagy valamilyen tábor keretében bővíti ismereteit. Különösen a természet iránti vonzalma nőhet meg. A tapasztalatait másoknak is átadhatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon igen fontos szerepet játszanak a barátok, a társaság, esetleg a testvérei. Szép nyári napra is számíthat, ezért az estét érdemes társaságban, szép, csillagos ég alatt eltöltenie. A muzsika felemeli a lelküket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon érdemes jobban megválogatnia az ételeket, italokat, amit fogyaszt. Könnyen megtörténhet, hogy valaminek még a szagától is felfordul a gyomra. Legyen az bármily friss, vagy elegáns étek. A szokatlan inkább kerülendő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A hivatásuk terén szerezhetnek ma különleges elismerést a Nyilas jegyűek. Nem biztos, hogy ez önnél ugyanazt jelenti, mint a munkája. Ön mindig a szellemiek felé vonzódik, még akkor is, ha egészen hétköznapi tevékenységet űz.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A külföld, valamilyen külföldi utazás, sőt, esetleg munka is a látókörébe kerülhet ismét. Egyszer talán már elszalasztott egy adódó jó lehetőséget. Ne kövesse el megint ugyanazt a hibát! Az élet nem tartogat még egy ilyen esélyt!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egészen új, izgalmasnak ígérkező élethelyzetbe hozhatja a sorsa. Ne reagáljon a szokott módon. Most a rutinja – legyen eddig ebben bármily sikeres – nem fog segíteni. Hallgasson inkább a szívére, az legyen cselekedetei vezérlője most!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha nem is teljesen elégedett a jelenlegi lakáskörülményivel, ezért nem ajánlatos csakis a társát hibáztatnia. Be kell látnia: ő minden tőle telhetőt megtett. Nehéz, de néha önmagát is okolnia kell, ha valami nem tökéletes.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: